Een superleuk bordspel dat helpt bij het bespreken van ethische vraagstukken.

Het Moral Design Game is een bordspel ontworpen om op een leuke, competitieve en indringende manier samen na te denken over de impact van techno-ethische vraagstukken in de stad en in het onderwijs.

Verschillende edities

Er zijn meerdere edities van het Moral Design Spel beschikbaar. Denk aan een ‘zorg’ variant en een ‘slimme stad’ variant. Ook is er een speciale Waardenwijzer editie in samenwerking met Surf uitgebracht.

Cases

Je kunt het spel spelen met verschillende cases. In de ‘slimme’ stad, in het onderwijs of (binnenkort) in de zorg. Wij houden de cases steeds up to date, maar spelen met een eigen case kan natuurlijk ook.

Speel het spel

Wil jij het Moral Design Spel proberen? Dat kan op verschillende manieren. Je kunt het spel kopen of je kunt samen met ons een workshop organiseren.

Het Moral Design Game kopen kan door het formulier op deze website in te vullen.

Liever een workshop? We komen graag langs om het spel samen te spelen.

Leren het spel écht goed te spelen middels een moderator- training? Ook dat kan!

In de praktijk

We speelden het spel met studenten, ambtenaren, docenten, bestuurders, politici, managers en burgers bij allerlei verschillende organisaties. Ministeries, gemeenten en scholen. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt.

General contact

Do you have a question? Do you want more information? Do you have an idea that you want to develop with us? Contact us via this form or email or call.